After School

After School LEARNING din cadrul Centrului de Educare Permanentă Plus One este un loc în care o echipă de învăţători şi profesori cu experienţă organizează eficient timpul copiilor dumneavoastră, după terminarea programului de şcoală.

La After School LEARNING copiii îşi fac temele pentru a doua zi sub atenta supraveghere şi îndrumare a cadrelor didactice şi lucrează suplimentar după terminarea acestora.

Programul de After School LEARNING are în componenţa pentru clasele 0 – 2 câte o oră de limbă engleză 4 zile pe săptămână, iar pentru clasele 3-4 câte o oră de limbă engleză 3 zile pe săptamână.

La After School LEARNING se pune accentul pe lucrul individualizat cu fiecare copil (de aceea ne-am propus un număr redus de copii), ţinându-se seama de personalitatea şi aptitudinile fiecăruia, încurajându-se în acelaşi timp şi lucrul în echipă, dar şi competiţia şi afirmarea proprie între ceilalţi copii.

La After School LEARNING toate activităţile sunt concepute astfel încât, copilul să petreacă orele de după şcoală în modul cel mai plăcut şi relaxant.

Înscriere

La After School-ul Primăverii se pot înscrie copii cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani care frecventează cursurile şcolii primare. Grupele sunt formate pe criteriul vârstei, fiecare grupă cuprinde un număr de 10 – 15 copii repartizaţi la o învăţătoare, acest lucru permite învăţătoarei de la fiecare grupă să urmărească îndeaproape evoluţia fiecărui copil, să îi acorde acestuia timp şi afecţiune şi nu în ultimul rând, să întreţină permanent legătura cu familia fiecărui copil în parte.

La After School-ul Primăverii se pune accentul pe lucrul individualizat cu fiecare copil (de aceea ne-am propus un număr redus de copii), ţinându-se seama de personalitatea şi aptitudinile fiecăruia, încurajându-se în acelaşi timp şi lucrul în echipă, dar şi competiţia şi afirmarea proprie între ceilalţi copii.

Dacă impresiile Dumneavoastră, după lecturarea informaţiilor din acest website referitoare la After School-ul Primăverii, sunt favorabile (ori dacă aveţi întrebări suplimentare) şi aţi hotărât să înscrieţi copilul aici, tot ce aveţi de făcut este să programaţi o vizită la noi pentru stabilirea detaliilor referitoare la contractul de colaborare cu After School-ul Primăverii.