Înscriere Grădiniță 2021-2022

Grădinița Primăverii face înscrieri pentru anul școlar 2021-2022. Un loc în care copilul dumneavoastră este în siguranță și are parte de o echipă dedicată și prietenoasă ce aplică metode de predare moderne, atractive și eficiente pentru cei mici!

EXPERIENȚĂ și DOTĂRI

Activăm de peste 10 ani în domeniul educației și ne mândrim cu faptul că suntem profesioniști. Personalitatea fiecărui copil este diferită, iar noi, datorită experienței acumulate, suntem pregătiți să răspundem oricăror provocări și să stimulăm procesul de învățare, dar și creativitatea fiecăruia. Personalul nostru este 100% calificat, iar grădinița este autorizată prin OMEC 3858/30-03-2020.

Curriculul Ministerului Educației și Cercetării este fundamentul de la care am plecat pentru elaborarea și dezvoltarea programelor și activiăților educative pe care le practicăm. Baza noastră materială include: laptop-uri, calculatoare, imprimante, copiator, sistem de sonorizare, proiector, resurse audio/video, un centru de documentare cu peste 600 de titluri de cărți/manuale, jocuri și jucării. Mobilierul este specific vârstei și activităților educative necesare unei bune dezvoltări intelectuale.

SIGURANȚĂ

Siguranța și sănătatea copiilor dumneavoastră reprezintă o prioritate pentru noi, de aceea am investit pentru a crea un mediu cât mai adecvat și adaptat condițiilor cotidiene!

Dezinfecția întregului spațiu este făcută zilnic cu materiale biocide, avizate de Ministerul Sănătății. De asemenea, sterlizarea suprafețelor, a materialelor didactice și a incintei este făcută cu lămpi UVC 55w Philips. Sălile de curs sunt spațioase, ușor de aerisit și dispun de iluminare naturală. Totodată, dotările noastre includ și sistem de supraveghere video cu circuit închis.

CONTACT

Vă rugăm, folosiți formularul următor pentru a face înscrierea, ori, daca preferați alte metode de contact, puteți lua legătura cu noi pe alte căi afișate în pagina de contact.

actualizat pe: 31 august 2021

TAXĂ ÎNSCRIERE

150 lei

reprezintă rezervarea locului în grădiniță pentru maxim o lună (dacă înscrierea se face pe parcursul anului școlar) sau 2 luni de zile (dacă înscrierea se face pe perioada vacanței de vară) și este nerambursabilă

TAXĂ ȘCOLARIZARE

750 lei/lună

taxa de școlarizare include rechizitele (caiete, blocuri de desen, creioane, acoarele, pensule etc), consumabilele, materialele didactice corespunzătoare

REDUCERE

– 5% pentru achitarea taxei pe 6 luni

– 10% pentru achitarea taxei pe 12 luni

Înscrierile se fac pe parcursul întregului an calendaristic – locuri limitate

Formular de Înscriere

  INFO COPIL

  Nume*

  Prenume*

  Dată naștere*

  CNP*

  Naționalitate*

  Cetățenie*

  Adresa de domiciliu*

  INFO PĂRINȚI / TUTORE LEGAL

  Nume mamă*

  Prenume mamă*

  E-mail mamă*

  Loc de muncă și funcție mamă*

  Carte de identitate mamă*

  Telefon mamă*

  Nume tată*

  Prenume tată*

  E-mail tată*

  Loc de muncă și funcție tată*

  Carte de identitate tată*

  Telefon tată*

  Nume*

  Prenume*

  E-mail*

  Loc de muncă și funcție*

  Carte de identitate*

  Telefon*

  DOCUMENTE NECESARE

  formate acceptate: PDF, JPG, JPEG, PNG

  Certificat naștere copil* (1 document)

  Cărți de identitate mamă și tată sau tutore legal* (1-2 documente)

  Alte documente (dacă este cazul, max 10 documente)

  OBSERVAȚII

  *